неділя, 31 жовтня 2010 11:57

"Як мінімум, ми заслуговували забити один гол і зіграти внічию" - Рамос

"Як мінімум, ми заслуговували забити один гол і зіграти внічию" - Рамос
Після поєдинку з "Шахтарем" у своєму інтерв'ю головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос сказав, що його команда грала добре, але просто не змогла реалізувати свої гольові моменти.

"По-перше, я дуже задоволений тим, як попрацювала сьогодні команда. Жодного докору не можу зробити сьогодні. Ми грали проти сильної команди, але, вважаю, ми не заслужили поразки, - сказав прес-службі "Дніпра" Хуанде Рамос. - Як мінімум, ми заслуговували забити один гол і зіграти внічию. Ми доклали багато зусиль, багато пресингували, і, вважаю, сьогоднішній результат не зовсім справедливий".

"Можу сказати, що, граючи проти сильної команди, учасника Ліги чемпіонів, ми діяли інтенсивно і виглядали більш ніж гідно, - продовжив іспанець. - Ми створили більше гольових моментів, ніж суперник, і це найпозитивніший висновок, який ми можемо зробити: граючи інтенсивно в нападі, ми проявили себе з найкращого боку".

Також Рамос зазначив похвалу, що прозвучала з вуст Мірчі Луческу на адресу його "Дніпра": "Хочу подякувати тренеру суперника за теплі слова на свою адресу. Ми для цього тут і знаходимося - щоб грати з кожним туром усе краще. І в міру того, як гравці будуть приймати нашу філософію гри, з плином часу ми повинні покращувати гру. Це наш обов'язок. І в нас є, куди рости".

"Очевидно, що ми домінували протягом практично всього поєдинку, створили багато гольових моментів. І висновок напрошується сам собою: якщо ми не забили, значить, не вистачило точності в завершенні атак", - відповів екс-тренер "Севільї" на питання про те , чого не вистачило "Дніпру" для досягнення позитивного результату в матчі.

Потім Рамос став захищати свого форварда Селезньова від звинувачень того в недостатній зарядженості на боротьбу: "Я не можу нікого критикувати після цього матчу. Всі гравці повністю виклалися, доклали величезних зусиль, щоб результат був іншим, ніж він виявився".

"Сьогодні була чудова атмосфера! І ми повинні подякувати уболівальникам за таку підтримку. Але з іншого боку, думаю, що і ми дали привід вболівальникам вести себе саме так. Значить, ми їм сподобалися, ми доклали зусилля. І було спілкування між вболівальниками та командою. Мені дуже сподобалася атмосфера", - подякував уболівальникам "Дніпра" Хуанде Рамос.

Нагадаємо, що в матчі 15-го туру чемпіонату України у Прем'єр-лізі "Дніпро" вдома поступився "Шахтареві" з рахунком 0:1.
За матеріалами Korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «"Як мінімум, ми заслуговували забити один гол і зіграти внічию" - Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі