четвер, 26 серпня 2010 14:37

Пучков фантазує, що "Таврії" під силу пройти "Байєр"

Пучков фантазує, що "Таврії" під силу пройти "Байєр"

Головний тренер сімферопольської "Таврії" Сергій Пучков вважає, що його команді під силу відіграти три м"ячі у леверкузенського "Байера" у повторному матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

"Ми вперше беремо участь у Лізі Європи, звичайно ж, нам в першу чергу цікаво подивитися, на що здатна наша команда на такому рівні. Думаю, лише брак досвіду не дозволив нам досягти прийнятного результату в Леверкузені. Якби реалізували хоч би один з трьох стовідсоткових голевих моментів, вдома нам було б значно легше. Але все одно постараємося докласти максимум зусиль, щоб порадувати наших уболівальників і гарною грою, і результатом", - сказав С. Пучков, якого цитує офіційний сайт "Таврії".

Тренер в черговий раз підкреслив, що футбол - гра від першої до останньої хвилини.

"Ми постараємося довести, що з "Байєром" не просто можна грати, але і обігравати його. Звичайно, у німців велика фора. Але якщо вони зуміли забити нам три м"ячі, чому ми не можемо цього зробити?"

Першу гру кримчани програли з розгромним рахунком 0:3, і дана ситуація зобов"язує їх атакувати.

"Можливо, це й на краще. "Таврія" любить і вміє атакувати, і це приносить їй результат. Кілька матчів цього сезону ми спробували зіграти від оборони, і це себе не виправдало", - зазначив тренер "Таврії".

Нагадаємо, матч "Таврія" - "Байєр" відбудеться сьогодні о 21:00, пряма трансляція на телеканалі "Футбол".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Пучков фантазує, що "Таврії" під силу пройти "Байєр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі