середа, 30 вересня 2015 11:21

ПСЖ вимагає жертв: приїзд Ібрагімовича і компанії викликав ажіотаж у Львові
10

Сьогодні донецький "Шахтар" зіграє з французьким ПСЖ один із ключових матчів групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч пройде у Львові.

Напередодні парижани прилетіли у місто Лева. Літак з чемпіоном Франції приземлився у Львівському аеропорту близько третьої години дня.

Біля готелю на приїзд команди чекало близько півсотні фанатів. Не дивлячись на досить прохолодну погоду дехто чекав на зірок ПСЖ з 11-12 години дня.

"ПСЖ вимагає жертв", - каже один із хлопчаків. Разом з друзями прийшли до готелю з роздрукованими фотографіями Ібрагімовича, Кавані, ді Марії та Лавессі. Тремтять від холоду, але навіть не думають здаватися. А найбільше чекають на Златана.

Охоронці готелю починають метушитися. Це вірна ознака того, що скоро прибуде команда.

"У ПСЖ дуже високі вимоги до безпеки. Клуб навіть просив не підпускати близько журналістів", - каже один із секьюріті.

Автобус з ПСЖ мало не заїхав у хол готелю - став біля самого входу. Футболісти швиденько взяли свої речі і розійшлися по номерах. Кілька автографів дав капітан команди Тьяго Сілва. Ібрагімович пройшов, не піднімаючи голови.

Зате головною зіркою став клубний автобус парижан. За відсутності футболістів львів'яни масово фотографувалися з транспортним засобом. 

У готелі для команди накрили обід. А в холі щось активно обговорювала делегація клубу. Серед присутніх був президент і генеральний директор ПСЖ катарець Нассер Ганім аль-Хелаїфі.

Після обіду команда провела тренування на "Арені-Львів". Майже всі квитки на матч розкуплені. Залишалися лише найдорожчі - 1500 грн. У перекупників вибір тікетів більший - є навіть за 250.

Лідер львівських "Карпат" Ігор Худоб'як приїхав до кас забрати квитки. З оптимізмом говорить про шанси "Шахтаря".

"Буде підтримка стадіону. У "гірників" є всі шанси на позитивний результат".  

Додамо, матч "Шахтар" - ПСЖ розпочнеться о 21:45. Наш сайт вестиме текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Поєдинок у прямому ефірі покаже ТРК "Україна".

 

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ вимагає жертв: приїзд Ібрагімовича і компанії викликав ажіотаж у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі