пʼятниця, 27 березня 2009 20:41

Протасову запропонували очолити грецький клуб

Протасову запропонували очолити грецький клуб

Відомий футболіст і тренер Олег Протасов отримав пропозицію тренувати клуб "Іракліс" з Салонік, повідомляє РІА "Новости". Протасов зустрівся в п"ятницю з керівництвом клубу і обговорив укладення дворічного контракту, який може бути підписаний вже найближчим часом. Останнім місцем його роботи була краснодарська "Кубань".

Після завершення блискучої кар"єри гравця Протасов влаштувався на роботу скаутом в "Олімпіакос", де згодом і був запрошений на тренерський пост. Після Греції він продовжив тренерську роботу в Румунії, з клубом "Стяуа", де міг би досягти великих успіхів. Проте, йому запропонували стати тренером рідного "Дніпра", і від цієї пропозиції Олег не міг відмовитися.

2007 рік "Дніпро закінчив на першому місці в турнірній таблиці. Керівництво клубу виділило значні суми на посилення складу команди. Проте в другому колі чемпіонату команда стала грати значно гірше. Розчаруванням стали і результати "Дніпра" на початку чемпіонату 2008—2009. В результаті "Дніпро" і Протасов розлучилися.

Протасов прийняв пропозицію очолити російську команду першої ліги "Кубань", що боролася за вихід в прем"єр-лігу Він став четвертим головним тренером команди в сезоні. За три тури до закінчення чемпіонату вихід в прем"єр-лігу був забезпечений перемогою в гостях у "Камаза" 3:4. "Кубань" раніше грала в прем"єр-лізі, але втратила місце в ній після сезону 2007. Проте, 19 листопада 2008 року за взаємною домовленістю було ухвалено рішення про розірвання контракту між "Кубанню" і Протасовим.

Зараз ви читаєте новину «Протасову запропонували очолити грецький клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі