середа, 17 серпня 2011 12:50

"Просто серце радіє на нього дивитися" - ветеран "Динамо" про Вороніна

"Просто серце радіє на нього дивитися" - ветеран "Динамо" про Вороніна

Ветеран московського "Динамо" і збірної СРСР Валерій Маслов поділився думкою про нападаючого біло-блакитних Андрія Вороніна.

"Воронін разом з Кураньї - головна сила біло-блакитних. На полі цей футболіст вміє все: може і забити, і віддати, незважаючи на ненайвищий зріст, відмінно грає головою. Сміливий хлопець. Просто серце радіє на нього дивитися. І який був мудрий тактичний хід - зробити Вороніна капітаном! Людина об'єднала команду ", - розповів він "Спорт-Експресу".

Спеціаліст вважає гравця збірної Україні одним з найяскравіших гравців команди.

"Який запальний, скільки рухається! Просто красень, на сьогоднішній день - кращий. Уже добрий десяток ігор саме українець з німцем тягнуть "Динамо". І навіть окремі поразки не можуть зіпсувати загального враження - за змістом гра все одно залишається яскравою ", - вражений Маслов.

Ветеран "Динамо" пригадав, як побачив гру Вороніна в Харкові під час матчу Ліги Європи "Металіст" - "Байєр".

"Я на Вороніна звернув увагу, коли він ще виступав у Німеччині. Поїхав якось до Харкова подивитися в єврокубковому матчі на одного бразильця з "Металіста", а Воронін, у якого батьки, до слова, харківські, грав за приїжджих німців. І діяв дуже пристойно, виділявся на тлі інших. Обсяг роботи виконав величезний, все поле переорав. Грав, як зараз, в середині, "під нападаючим". Ось і в "Динамо" у них з Кураньї здорово виходить. Німець йде вперед - Воронін відходить назад, за всі м'ячі чіпляється. Зв'язка утворилася, звичайно, дуже сильна, в якій обидва чудово розуміють один одного. Тьху-тьху, аби не наврочити ", - резюмував Маслов.

В останньому турі російської прем'єр-ліги проти "Терека" (6:2) Воронін забив гол і зробив результативну передачу,

Зараз ви читаєте новину «"Просто серце радіє на нього дивитися" - ветеран "Динамо" про Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі