середа, 10 серпня 2011 13:40

"Після Євро-2012 піду зі збірної" - Воронін

"Після Євро-2012 піду зі збірної" - Воронін

Нападник московського "Динамо" Андрій Воронін після закінчення Євро-2012 завершить виступи за збірну Україну.

Про це він розповів в інтерв'ю "Спорт-Экспресс", яке було опубліковано в середу, 10 серпня.

"По-перше, для початку мені потрібно заслужити місце в головній команді країни на першості континенту, а для цього необхідно, щоб у мене все було нормально в клубі. І якщо все складеться вдало, то на 99 відсотків зі збірної після цього я попрощаюся", - сказав 32-річний нападаючий.

Футболіст пояснив причини такого рішення.

"Мій контракт з "Динамо" буде діяти ще півтора року. Разом з тим зараз я відчуваю потребу приділяти більше часу сім'ї. Збірній я віддав чимало сил і присвятив їй не гірші роки кар'єри, але ж у нас в країні чимало молодих талановитих гравців, які повинні самостійно вирішувати завдання виходу у фінальну частину чемпіонату світу - 2014", - вважає форвард.

Варто зазначити, що в цьому місяці Андрій Воронін вже заявляв про намір завершити кар'єру після Євро-2012 в інтерв'ю іншому виданню - "Советский Спорт".

Форвард регулярно викликався під прапори національної збірної з 2002 року. За цей час він провів у синьо-жовтій футболці 66 матчів, забивши сім м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «"Після Євро-2012 піду зі збірної" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі