четвер, 21 липня 2011 10:58

"Хочу ще одну дитину" - Воронін

"Хочу ще одну дитину" - Воронін

Форвард московського "Динамо" Андрій Воронін, якому сьогодні виповнюється 32 роки, розповів про те, який подарунок він мріє отримати на день народження.

"У неділю у нас гра, тому особливо відзначати не планую, - цитує Вороніна "Комсомольская правда в Украине". - Просто підемо повечеряти в ресторан з дружиною та близькими друзями. Діти зараз в Одесі, відпочивають на морі. Як вітають партнери? Щоразу по-різному. Зазвичай всі хлопці дзвонять по телефону, так само вітають тренери, керівництво клубу. Торік, наприклад, всім футболістам у день народження дарували косметички від "Барберрі".

Також Воронін зізнався, що найбажаніший подарунок він чекає від дружини: "Я хочу ще одну дитину. Мені дружина пообіцяла, що зробить такий подарунок, щоправда, вже до наступного дня народження".

Раніше півзахисник мюнхенської "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук поділився думкою про те, що Воронін знайшов свою команду.

"Радий за Вороніна. Ми нещодавно спілкувалися. Динамівці зараз на третьому місці, я побажав Андрію виграти з клубом все, що можливо. Взагалі Воронін, можна сказати, потрапив у свою команду", - цитує футболіста "Спорт-экспресс".

Зараз ви читаєте новину «"Хочу ще одну дитину" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі