субота, 24 квітня 2010 15:33

Прокуратура не визнала матч "Металіст" - "Карпати" договірним

Прокуратура не визнала матч "Металіст" - "Карпати" договірним

Адміністрацією ФК "Металіст" отримано повідомлення про завершення органами прокуратури перевірки обставин проведення матчу між командами ФК "Металіст" і ФК "Карпати", який відбувся в квітні 2008 р.

Нагадуємо, що зазначена перевірка була розпочата після зверненням першого віце-президента ФФУ Бандурко А.І., який передав у Генеральну прокуратуру України низку документів і відеоматеріалів, що надійшли від керівництва ФК "Карпати" про нібито "договірний" характер зазначеного матчу.

Висновки органів прокуратури такі: обставини, викладені у зверненні Бандурко А.І. про нібито "договірний матч" свого підтвердження не знайшли і в порушенні кримінальної справи відмовлено у зв"язку з відсутністю такої події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет з етики ФФУ прийшов до висновку, що матч 24-го туру чемпіонату України сезону 2007/2008 "Металіст" - "Карпати" (4:0) носив договірний характер, внаслідок чого харківський клуб міг бути виключений з Прем"єр-ліги.

За матеріалами ФК "Металіст", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура не визнала матч "Металіст" - "Карпати" договірним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі