субота, 19 січня 2013 18:49

Продані всі квитки на фінал Ліги Європи

Продані всі квитки на фінал Ліги Європи
Фінал Ліги Європи пройде на "Амстердам Арені" 15 квітня ФОТО: uefa.com

Завершено продаж квитків широкій публіці на фінал Ліги Європи УЕФА-2012/13, який відбудеться на "Амстердам Арені" в середу, 15 травня. Втім, ще триває продаж корпоративних пакетів на цю гру.

Продаж квитків широкій публіці ексклюзивно почався на UEFA.com 3 грудня 2012. Тепер все коректно подані заявки візьмуть участь у лотереї, за підсумками якої будуть визначені володарі квитків. Черговість подачі заявок в рамках зазначеного терміну значення не має. Кожен переможець лотереї зможе придбати не більше двох квитків.

Не пізніше 1 лютого всі претенденти будуть сповіщені по електронній пошті, були їх заявки відібрані за допомогою лотереї чи ні. Квитки будуть доставлені рекомендованим листом не пізніше кінця квітня 2013 року. Претенденти можуть перевірити статус своїх заявок на квитковому порталі з 1 лютого.

Подані заявки будуть уважно перевірені, щоб ті, кому заборонено відвідувати футбольні матчі, не змогли опинитися на стадіоні.

УЄФА ще раз застерігає вболівальників від угод зі спекулянтами, які часто вимагають надхмарні суми за квитки, яких вони навіть не мають в наявності. Нагадуємо також, що у разі придбання квитків у третіх осіб, вони можуть виявитися підробленими.

Зараз ви читаєте новину «Продані всі квитки на фінал Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі