пʼятниця, 06 травня 2016 17:06

"Прийшов час батькові залишити "Шахтар"- син Луческу

"Прийшов час батькові залишити "Шахтар"- син Луческу
Батько і син Луческу. Фото: xsport.ua

Син наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу Разван припустив, що цього літа його батько залишить донецький клуб, повідомляє Dolce-sport.ro.

"Думаю, прийшов момент розставання батька з "Шахтарем". Не скажу, що він втомився. Батько така людина, яка більше втомиться сидячи вдома. Але, можливо, прийшов час закінчити цю історію", - говорить Разван.

"Ці 12 років були дивним періодом в його житті. Що ж стосується останніх двох сезонів, то можу сказати лише одне: батько завжди був відданий футболу".

"Луческу 100 % піде влітку з "Шахтаря"- друг тренера

70-річний Мірча Луческу тренує донецький "Шахтар" з 2004 року. Під його керівництвом команда досягла найбільших успіхів у своїй історії: "Шахтар" 8 разів вигравав чемпіонат України, 5 разів - Кубок України, 7 разів - Суперкубок України, а в 2009 році донеччани виграли Кубок УЄФА.

У поточному сезоні "гірники" вже гарантували собі срібні медалі чемпіонату України, вийшли в півфінал Кубка, а також дійшли до півфіналу Ліги Європи, де за сумою двох матчів поступилися "Севільї" (2: 2, 1: 3).

Минулої зими ряд турецьких і румунських джерел стверджували, що після закінчення поточного сезону Луческу може покинути "Шахтар" і очолити "Трабзонспор" або збірну Румунії. Але офіційних коментарів від наставника на цей рахунок ще не було.

Зараз ви читаєте новину «"Прийшов час батькові залишити "Шахтар"- син Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі