середа, 05 квітня 2017 16:55

Президент збирається ліквідувати клуб після скандалу з "Шахтарем"

Президент збирається ліквідувати клуб після скандалу з "Шахтарем"
Президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв виступив перед вболівальниками

Президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв перед уболівальниками на стадіоні "Локомотив" розповів про причини, за якими його клуб знімається з розіграшу першої ліги.

Полтава оголосила про швидке зняття зі змагань після того, як ФФУ заборонила клубу приймати "Шахтар" в 1/4 фіналу Кубка України на місцевому стадіоні "Локомотив" через поганий стан газону.

Гра мала розпочатися сьогодні о 14:00, але замість цього Соболєв приїхав на стадіон, де розповів про несправедливе рішення федерації присутнім вболівальникам. Президент ФК "Полтава" також вручив ветеранам футболу грошову премію, а дітям - комплекти форми та м'ячі.

"Прошу вибачення перед уболівальниками. Нам соромно, що так вийшло. Але люди в Києві не знають, що таке сором. Діти беруть приклад з футболістів - Срни, Ракицького. Діти прийшли на гравців, які так і не вийшли на поле. "Шахтар" вчинив погано, я закликаю полтавчан забути про такий клуб", - почати промову президент "Полтави".

"Я дізнався про це рішення з публікацій в інтернеті, були знімки з таких ракурсів, де у нас все погано. Але жодної людини на полі не було. Всі рішення приймали за знімками. Але ж доки не вийшов на поле, то важко визначитися. Відштовхуватися потрібно не від кольору трави, а якості. Поле в нас рівне і якісне. Бразильці "Шахтаря" взагалі на пляжі грали!

Тут директор матчу був, але які він доповіді робив, я не знаю. Упевнений, що вони були поганими. Вони не можуть бути незалежними, адже що їм зверху кажуть, те вони і роблять. Мені крім Макарова (президент ПФЛ. - Gazeta.ua) ніхто і не дзвонив. Я розумію, що таке поле, скільки праці вкладено. Сюди ж жодна людина не приїхала. Рішення приймав делегат матчу Олександр Дігтяр. Якби він любив своє місто і полтавчан - рішення було б інше. Я йому вчора говорив: одягни м'яке взуття і прийди, подивишся, чи є горбки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" не зіграє у Кубку України

Також Соболєв підтвердив свої слова про те, що "Полтава" в знак протесту знімається з усіх змагань.

"Це правдива інформація про ліквідацію клубу. Вся інфраструктура перейде дитячій школі. "Полтава" однозначно знімається, я в цьому цирку не братиму участь. Вболівальників треба поважати! У нас про популяризацію футболу забули. Так склалися обставини українського футболу. Футбол з дітей починається, а не із запрошення бразильців".

Майбутнє "Полтави" проясниться вже завтра. Соболєв раніше обіцяв звільнити всіх співробітників клубу.

Зараз ви читаєте новину «Президент збирається ліквідувати клуб після скандалу з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі