четвер, 12 червня 2014 15:26

Президент "Севастополя" залишив клуб

Президент "Севастополя" залишив клуб
fcsevastopol.com

Президент футбольного клубу "Севастополь" Олександр Красильников зняв з себе повноваження керівника команди. Про це йдеться на офіційному сайті "моряків".

"У зв'язку із ситуацією, я, як севастополець, як обраний Народний президент севастопольських уболівальників, вважаю неприпустимим участь команди з російського міста-героя у чемпіонаті України.

Також, у разі прийняття рішення про передислокацію клубу в інше місто України, вважаю неможливим використання цим клубом імені "Севастополь" і його символіки, пов'язаної з нашим містом", - сказано в зверненні Красильникова.

"У зв'язку з цим я знімаю з себе повноваження президента ФК "Севастополь", який був заснований мною в 2002 році і весь цей час гідно представляв наше місто на футбольних аренах", - додав уже екс-президент.

Нагадаємо, власник клубу Вадим Новинський заявив, що "Севастополь" продовжить грати у чемпіонаті України. Красильников виступав за включення "моряків" у російську першість.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Севастополя" залишив клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі