четвер, 17 січня 2019 17:43

Президент "Динамо" розповів, чи треба ще підсилювати команду

Президент "Динамо" розповів, чи треба ще підсилювати команду
Ігор Суркіс, ліворуч, дав коментар з приводу підписання Соля. Фото: ФК "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував трансфер іспанського форварда Франа Соля, а також розповів про подальші трансферні плани столичної команди.

"Нападник - це була найголовніша позиція, яка обов'язково повинна бути посилена. Тому що у нас є нападники, але вони молоді, і ми не можемо передбачити, коли вони заграють. Думаю, що ми не будемо зупинятися на цьому підписанні та, цілком можливо, нам вдасться або ще когось придбати або орендувати з правом викупу. Завдання ми ставимо серйозні та повинні бути укомплектовані також серйозно", - цитує Суркіса клубна прес-служба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новачок "Динамо" дав перше інтерв'ю в Україні

"Динамо" також готове до підписання чергових новачків.

"Якщо дивитися на вік футболістів, то це викликає побоювання. Досить молоді футболісти поїхали на збір із першою командою. Але питання у тому, коли вони заграють і дадуть те, чого ми від них хочемо. Це і результат, і якісний футбол. Тому футболісти, яких ми запрошуємо, повинні бути і сьогодні сильніше, і в перспективі приносити значно більше користі, ніж молоді хлопці, які можуть стати сильними завтра. Ми залишаємося на ринку. Якщо хтось підійде - будемо підсилюватися", - сказав президент клубу.

Фран Соль став першим новачком "Динамо" 2019-го, із нападником підписаний контракт на 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Динамо" розповів, чи треба ще підсилювати команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі