пʼятниця, 07 квітня 2017 18:34

Президент чемпіонату Іспанії розповів про майбутнє Зозулі

Президент чемпіонату Іспанії розповів про майбутнє Зозулі
Жодна група людей не може заважати футболістові виконувати його контракт — Хав'єр Тебас footboom.com

Президент іспанської ла ліги Хав'єр Тебас прокоментував ситуацію із футболістом "Бетіса" та збірної України Романом Зозулею.

Іспанець відвідав Київ, щоб поділитися досвідом з українською прем'єр-лігою та клубами. Також Тебас провів жеребкування півфіналів Кубка України.

Ультрас "Райо Вальєкано" зірвали оренду Зозулі. Українця звинуватили у фашизмі. Пізніше Роман розірвав контракт з мадридським клубом і повернувся у "Бетіс". Зозуля тренується з командою, але не має права грати за клуб до кінця сезону.

"Ми завжди допомагаємо футболістам, які грають у нашому чемпіонаті. Ми зв'язалися з представниками "Райо Вальєкано" та посольства України. Ми хотіли допомогти владнати ситуацію, щоб контракт підписали і все було добре. Ми намагалися максимально допомогти футболісту.

У нас все прозоро і без підводних каменів. І ніхто не повинен перешкоджати роботі гравця. Жодна група людей не може заважати футболістові виконувати його контракт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зозуля повторно не з'явився на суд у справі про "нацистський скандал"

У мене були переговори з Романом. Можу сказати, що в Іспанії вперше трапилась така ситуація. Раніше ми не стикались з подібними випадками. Тому не зовсім зрозуміло, як з нею бути. Сподіваємося, більше таке не повториться.

Думаю, Роман зможе спокійно продовжити кар'єру у "Бетісі" наступного сезону. Все буде добре. Команда зацікавлена в Зозулі", - каже Тебас.

Зозуля заявив, що готовий битися за емблему "Бетіса" в знак подяки фанам, які підтримали його у важкий момент.

Зараз ви читаєте новину «Президент чемпіонату Іспанії розповів про майбутнє Зозулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі