неділя, 28 жовтня 2018 11:12

Президент англійського клубу розбився на гелікоптері

Президент англійського клубу розбився на гелікоптері
Президент "Лестера" знаходився в гелікоптері, який впав та згорів

Після матчу Англійської прем'єр-ліги "Лестер" - "Вест Хем" сталась трагедія. Вертоліт з президентом "Лестера" впав на парковці біля стадіону "лисиць".

"Власник "Лестера" Вішай Шрівадданапрабха знаходився в своєму гелікоптері під час падіння на парковці біля домашнього стадіону клубу", - повідомляє BBC Sport.

Вертоліт Augusta Westland AW-169, який належав мільярдеру, злетів з центру поля і впав на стоянку поблизу стадіону приблизно о 20:30 за місцевим часом. На місці падіння виникла величезна пожежа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили про стан футболістів, що потерпіли у смертельній аварії в Білорусі

У 2011 році Вішай Шрівадданапрабха придбав футбольний клуб "Лестер" за 50 мільйонів доларів. У сезоні 2015-2016 "Лестер" став чемпіоном Англії. На матчі "Лестера" мільярдер неодмінно прибував на гелікоптері Augusta Westland AW-169, який коштує 3 мільйони доларів. Вертоліт сідав у центрі поля. І з центру поля забирав власника футбольного клубу після матчу.

Зараз ви читаєте новину «Президент англійського клубу розбився на гелікоптері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі