субота, 29 квітня 2017 22:01

Повернення Володимира Кличка. Українець програв після технічного нокауту

Повернення Володимира Кличка. Українець програв після технічного нокауту
Кличко і Джошуа зійдуться на "Вемблі". Фото: boxingscene.com

Слава Україні! Славної ночі, панове!

За лічені години на стадіоні "Вемблі" у Лондоні, Велика Британія, після майже півторарічної перерви в ринг повернеться легендарний Володимир Кличко. Зустрінеться з чемпіоном світу IBF, британцем Ентоні Джошуа.

На кону стоятиме також вакантний титул суперчемпіона за версією WBA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко робитиме ставку на швидкість

Фаворитом бою є на тринадцять з половиною років молодший господар рингу. Але ми віримо у Володимира і в те, що йому вдасться повернутися на вершину королівської ваги.

Gazeta.ua проведе текстову трансляцію поєдинку, починаючи з 23:45 год. 29 квітня.

Ось-ось мегабій стартує! До рингу крокує Володимир Кличко!

Ринг-анонсер Майкл Баффер запрошує до рингу Ентоні Джошуа

90-тисячний стадіон "Вемблі" переповнений, атмосфера неймовірно наелектризована. Що ж чекає нас у найближчі хвилини? Величезна інтрига!

Гімн України! Виконує Наталія Кличко - дружина Віталія

В рингсайді Гайден Пенетьєр, дружина Володимира

І гімн Великої Британії виконує весь стадіон! Вражаюче!

Останні формальні процедури. Майкл Баффер оголошує всіх причетних до боксерського бою і запрошує суперників до бійки! Третій в ринзі - американець Девід Філдс.

Баффер представляє боксерів та їх статистичні дані і великий бій стартує!

1 раунд. Нервова розвідка. Володимир зайняв центр рингу. Пробує контролювати дистанцію передньою рукою. Джошуа діє у відповідь. Наразі без успіхів з обох боків.

2 раунд. У Кличка ініціатива. На початку раунду перший справжній успіх - пройшов правий прямий у голову.

3 раунд. Кличко дуже легкий на ногах, зміщується у сторони, маневрує, фінтить. Джошуа кілька разів пробує загострити бій. Поки без помітних успіхів.

4 раунд. Кличко на початку раунду пробиває два потужних правих прямих у голову. Це заводить Джошуа. Він двічі протягом раунду відповідає назустріч. Бій все більше загострюється.

5 раунд. Фантастичний раунд. Спочатку Джошуа загострює бій і відправляє суперника в нокдаун. Але атака забрала у британця багато сил. Кличко в кінці раунду просто розбивав суперника.

6 раунд. Обидва дуже втомлені. Але Кличко свіжіший. Українець відправляє в нокдаун потужним правим прямим у голову. Але добити так і не зміг.

7 раунд. Раунд за Кличком. В нього ініціатива і контроль бою. Джошуа ніби відновився, але в нього нічого не виходить - головне для нього не пропустити.

8 раунд. Раунд за Кличком. Він контролює бій передньою рукою, пресингує, нічого не дає зробити Джошуа.

9 раунд. Джошуа помітно відновився. Робить спроби атакувати і декілька ударів доходять до цілі. Кличко їх тримає і також сам атакує. Рівний раунд.

10 раунд. В обох є певні успіхи. Кінцівку вириває Кличко правим прямим у голову. Інтрига зберігається. За очками, якщо суддівство обєктивне, Кличко має вигравати.

11 раунд. Джошуа виграє технічним нокаутом! Перед тим двічі відправивши Кличка в нокдаун.

Кличко виглядав дуже гідно, але схоже вік його минув. Ризикувати в такому віці здоровям немає сенсу. Але це рішення Кличка. В будь-якому випадку, бажаєму Володимиру всього найкращого, а вам всім дякуємо, що були з нами. Всього найкращого!

Зараз ви читаєте новину «Повернення Володимира Кличка. Українець програв після технічного нокауту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі