четвер, 10 травня 2012 12:59

"Присвячую цю перемогу Богу, моїй сім'ї і вболівальникам "Атлетико" - Фалькао

"Присвячую цю перемогу Богу, моїй сім'ї і вболівальникам "Атлетико" - Фалькао
Фалькао вдруге поспіль виграв Лігу Європи ФОТО: Reuters

Форвард "Атлетико" Радамель Фалькао поділився емоціями від перемоги у фіналі Ліги Європи над "Атлетиком" (3:0).

"Коли я перейшов в "Атлетико", то відразу сказав, що хочу дійти до Бухареста і завоювати трофей. Дякую Богові за те, що він зробив такий подарунок мені, моїм партнерам, нашим тренерам і уболівальникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Атлетико" виграв іспанський фінал Ліги Європи

Присвячую цю перемогу Богу, моїй родині, яка залишилася в Колумбії, і вболівальникам "Атлетико", - цитує Фалькао Goal.com.

Нагадаємо, Фалькао оформив дубль у фіналі Ліги Європи проти "Атлетика" (3:0).

ФОТОРЕПОРТАЖ: Платіні дивився фінал Ліги Європи з принцом Іспанії Феліпе

Таким чином, Радамель, забивши 12 голів у поточному розіграші Ліги Європи, став кращим бомбардиром турніру вдруге поспіль. Роком раніше колумбієць завойовував це звання в складі "Порту".

Також Фалькао став лише другим футболістом, який зумів відзначитися у двох єврокубкових фіналах поспіль, граючи за різні команди (у минулорічному фіналі Фалькао забив гол у ворота "Браги", виступаючи за "Порту"). Раніше це вдавалося Роналдо - у 1997 році ("Барселона") і в 1998 році ("Інтер"), - повідомляє Infostrada.

 

Зараз ви читаєте новину «"Присвячую цю перемогу Богу, моїй сім'ї і вболівальникам "Атлетико" - Фалькао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі