пʼятниця, 12 березня 2021 10:01

Порятунок "Мілана" та легка перемога для Моуріньйо: результати матчів 1/8 Ліги Європи

Порятунок "Мілана" та легка перемога для Моуріньйо: результати матчів 1/8 Ліги Європи
Гаррі Кейн забив у ворота "Динамо" Загреб 2 голи. Фото: Reuters

11 березня відбулися 1-ші матчі 1/8 Ліги Європи.

Gazeta.ua знайомить із їхніми результатами.

"Тоттенгем" Жозе Моуріньйо на класі переміг "Динамо" Загреб - 2:0. Гра проходила не у високому темпі в середині поля. Індивідуальна майстерність господарів стала вирішальною у матчі. Гаррі Кейн оформив "дубль". Форвард збірної Англії забив по 1-му голу в середині кожного із таймів. За бажання "Тоттенгем" міг знімати всі питання про переможця протистояння вже у Лондоні.

"Манчестер Юнайтед" та "Мілан" розійшлися миром на "Олд Траффорд" - 1:1. Обидва наставники мали серйозні кадрові проблеми.

На старті поєдинку гості двічі забили, але в обох випадках м'ячі були скасовані через офсайд та гру рукою. Господарі відповіли своїм моментом після кутового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провал захисту: чому "Динамо" програло "Вільярреалу"

Після перерв новачок МЮ Амад Діалло відкрив рахунок точним ударом головою. "Мілан" відповів уже в доданий час, коли Сімон К'яер зміг зрівняти рахунок після подачі кутового.


"Аякс" розгромив "Янг Бойз" - 3:0. Доля поєдинку була вирішена у 2-му таймі. Девін Классен відкрив рахунок, а під кінець зустрічі господарі забили ще 2 м'ячі, вміло використовуючи простір на половині поля суперника.

"Арсенал" зробив серйозну заявку на прохід в наступний раунд. Лондонці в Піреях не залишили шансу "Олімпіакосу" - 3:1.

Мартін Едегор відкрив рахунок красивим ударом. Господарі змогли зрівняти рахунок, але під кінець матчу команда Мікеля Артети забила ще двічі.


"Гранада" не мала ніяких проблем із "Мольде" - 2:0. Іспанці забили по 1-му м'ячу в кожному із таймів. Клас гравців в командах був різний. Гості догравали гру у меншості та мають радіти, що пропустили тільки 2 голи.

"Славія" не змогла вдома перемогти "Рейнджерс" - 1:1. Чехи швидко відкрили рахунок, але не змогли втратити своєї переваги навіть у 1-му таймі. Після перерви кожна із команд мала можливості, щоб виграти.

Матчі-відповіді 1/8 Ліги Європи відбудуться 18 березня.

Представники України у Лізі Європи програли свої матчі. "Динамо" поступилося вдома "Вільярреалу" - 0:2, а "Шахтар" був розгромлений в Римі" місцевою "Ромою" - 0:3.

Зараз ви читаєте новину «Порятунок "Мілана" та легка перемога для Моуріньйо: результати матчів 1/8 Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі