четвер, 09 листопада 2017 13:47

Порошенко змусив "Динамо" змінити позицію по Маріуполю

Порошенко змусив "Динамо" змінити позицію по Маріуполю
Порошенко залишився незадоволений рішенням "Динамо" не їхати до Маріуполя. Фото: sharij.net

"Динамо" змінило свою позицію щодо неявки на виїзний матч із "Маріуполем" у серпні цьогоріч і готове зіграти цю гру.

Про це повідомляє tribuna.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко згадав про Кеннеді, коментуючи рішення ФФУ по Маріуполю

"Динамо" змінило свою позицію після втручання Президента України. Петро Порошенко був дуже незадоволений вчинком "Динамо", який вийшов за межі спорту.

Представники київського клубу на засіданні УПЛ визнали свою провину і попросили клуби дозволити їм все-таки зіграти в Маріуполі без особливих гарантій безпеки.

Апеляційний комітет ФФУ готовий прийняти це визнання як аргумент на користь "Динамо" і не зараховувати йому технічну поразку. Але вимагає, щоб свою згоду дали всі клуби УПЛ, причому в терміновому порядку. АК збирається прийняти рішення вже завтра, 10 листопада.

Відомо, що не всі клуби готові підтримати "Динамо" і дозволити їм провести матч у Маріуполі. Це може спровокувати ще більший конфлікт усередині УПЛ.

Якщо ж "Динамо" отримає 11 голосів, єдина можлива дата проведення матчу - 14 листопада.

У вересні КДК ФФУ зарахував "Динамо" технічну поразку 0:3 за неявку без поважних причин на матч у Маріуполі, який повинен був відбутися 27 серпня. Підставою для такого рішення, за словами представників "Динамо", стала відсутність письмових гарантій безпеки за життя футболістів поблизу зони бойових дій від правоохоронних органів і клубу.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко змусив "Динамо" змінити позицію по Маріуполю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі