пʼятниця, 17 серпня 2012 17:59

"Попов повинен піти в суд" - наставник "Сток Сіті"

"Попов повинен піти в суд" - наставник "Сток Сіті"
Тоні П'юліс не втрачає надії підписати Горана Попова ФОТО: ufootball.com.ua

Наставник "Сток Сіті" Тоні П'юліс все ще вірить у трансфер київського динамівця Горана Попова і не відмовиться від підписання Майкла Оуена.

Нагадаємо, що македонський захисник повинен був офіційно відправитися в оренду у "Сток", але футболіст не отримав дозвіл на роботу у Великій Британії.

"Він повинен піти в суд в середу, після чого подивимося, як все складеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трансфер Горана Попова в "Сток Сіті" зірвався через візові проблеми - BBC

Ми все ще хочемо попрацювати на трансферному ринку, адже завжди намагаємося зробити щось перед закриттям трансферного вікна.

Майкл Оуен нікуди не пішов, все ще можливо. Інше питання, чи зможемо ми здійснити операцію чи ні. Я завжди говорив, що він хороший гравець і людина, яку хочуть бачити в клубі. Такі професіонали, як він і Крауч, можуть допомогти команді", - повідомив Тоні П'юліс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" заявило Тайво і Шовковського на плей-офф Ліги Чемпіонів

Нагадаємо, перехід македонця Горана Попова з київського "Динамо" у "Сток Сіті" знаходиться на межі зриву в зв'язку з тим, що гравець не зміг отримати дозвіл на роботу в Англії.

Раніше повідомлялося, що захисник київського "Динамо" Горан Попов уже тренується у складі "Сток Сіті", клуби залагодили між собою всі деталі орендної угоди. Македонець захищатиме кольори "гончарів" протягом року.

Зараз ви читаєте новину «"Попов повинен піти в суд" - наставник "Сток Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі