субота, 14 квітня 2007 11:38

Понікаровський, Сімчук і Шахрайчук відмовилися грати за збірну України

 

Нападаючий клубу НХЛ "Торонто Мейпл Ліфс" Олексій Понікаровський, 27 років, відмовився грати за збірну України на чемпіонаті світу в Москві, аргментуючи це травмою, отриманою в кінці минулого року.

В той же час, як повідомив "Спорт-Експресу" відповідальний за контакти з гравцями НХЛ тренер української команди Дмитро Христич, ще один заокеанський гравець, форвард "Тампа-Бей" Руслан Федотенко, команда якого пробилася в плей-офф, поки не вирішив, чи приїде він на світову першість.

Крім Понікаровського не буде в Москві у складі збірної України ще чотирьох досвідчених гравців, які виступають в російській суперлізі, - воротаря Костянтина Сімчука, захисника Артема Остроушка, нападаючих Вадима Шахрайчука і Костянтина Касьянчука.

Вони не зможуть допомогти збірній, побоюючись, що, у разі виступу на ЧМ-2007 за українську команду, вважатимуться в Росії легіонерами - і клуби, в яких грають ці хокеїсти, повинні будуть в новому сезоні заплатити ФХР великі податки.

Зараз ви читаєте новину «Понікаровський, Сімчук і Шахрайчук відмовилися грати за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі