вівторок, 17 січня 2012 12:27

Помер колишній капітан "Барселони"
8

Фото: fcbarcelona.com

У рідному Сантандері у віці 66 років після тривалої хвороби пішов з життя Хуан Карлос Перес, капітан "Барселони" 70-х рр..

Хуан Карлос Перес виступав за клуб з 1968/69 по 1974/75 рр.., Провівши 163 матчі і забивши 18 голів. Саме він був капітаном "Барси" в сезоні 1973/74, коли в її складі дебютував Йохан Кройфф і виводив команду на газон "Бернабеу", в якому каталонці добилися феноменальної перемоги над "Реалом" (0-5).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" і "Барселона" зійдуться в чвертьфіналі Кубка Іспанії

Президент клубу Сандро Росель виступив зі словами співчуття: "Сьогодні сумний день для всього барселонізму. Хуан Карлос Перес пішов від нас дуже рано, але таке життя. У цю важку хвилину я хочу висловити слова співчуття і підтримки його сім'ї. Ми завжди будемо пам'ятати одного із символів клубу, який грав в епоху, коли було дуже складно зараховувати себе до "Барси".

Його колишні одноклубники Хосеп Марія Фусте і Карлес Рексач представлятимуть ФК "Барселона" на похоронах Хуана Карлоса Переса у вівторок вдень у Сантандері. Наступний матч на "Камп Ноу" з "Реалом" в Кубку Короля почнеться з хвилини мовчання в пам'ять про Хуана Карлоса Переса.

Зараз ви читаєте новину «Помер колишній капітан "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі