вівторок, 11 листопада 2008 14:25

Полтава збільшує шанси Харкова на Євро-2012

Полтава збільшує шанси Харкова на Євро-2012

Рівень підготовки готельного комплексу Полтави до Чемпіонату Європи з футболу фахівці визнали задовільним, повідомляє sport.com.ua з посиланням на прес-службу міської ради.

Група експертів, які проводять моніторинг реалізації інвестиційних проектів до проведення фінальної частини чемпіонату, перевірила готельну мережу міста, хід будівництва і реконструкції готелів.

Інтерес до Полтави цілком закономірний: вона входить в зону обслуговування гостей і учасників Євро-2012. Харків, який претендує на проведення чемпіонату, має тільки 3 тис. 600 готельних місць, але цього недостатньо. Тому керівники Харкова і Полтави підписали договір про співпрацю, відповідно до якої полтавчани також прийматимуть футбольних фанатів і надаватимуть готельні і туристичні послуги.

На сьогоднішній день Полтава має 16 готелів на 900 місць. Міська влада виділила землю під будівництво нових комплексів 4-зіркового класу. Експертна група побувала в ресторанно-готельному комплексі "Палаццо", "Алея Гранд", "Алмаз", на будівництві готелю "Гоголь".

За словами начальника управління департаменту "Євро-2012" Харківської міської ради Ігоря Косенко, він упевнений, що співпраця Харкова і Полтави дозволить задовольнити високі вимоги гостей футбольного чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «Полтава збільшує шанси Харкова на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі