пʼятниця, 28 грудня 2012 13:33

Плювок гравця "Фенербахче" в арбітра визнали ненавмисним і скоротили дискваліфікацію

Плювок гравця "Фенербахче" в арбітра визнали ненавмисним і скоротили дискваліфікацію

Турецька футбольна федерація (TFF) скоротила з 11 до чотирьох матчів термін дискваліфікації півзахисника стамбульського "Фенербахче" Рауля Мейрелеша, покараного за плювок в арбітра. Дисциплінарний комітет TFF визнав, що Мейрелеш плюнув в суддю ненавмисно. Про це повідомляє Reuters.

Інцидент, за який португальський футболіст був покараний, стався 16 грудня під час матчу "Галатасарай" - "Фенербахче" (2:1). На 82-й хвилині цієї гри Мейрелеш отримав другу жовту картку і був вилучений з поля.

Гравець висловив невдоволення рішенням арбітра словесно (ЗМІ писали, що Мейрелеш допустив гомофобських висловлювання), а також плюнув у суддю.

29-річний Мейрелеш в минулому виступав за португальський "Порту", а також за англійські "Ліверпуль" і "Челсі". У складі "Челсі" Мейрелеш в сезоні-2011/12 виграв Лігу чемпіонів. Влітку 2012 року португалець перейшов в "Фенербахче".

Зараз ви читаєте новину «Плювок гравця "Фенербахче" в арбітра визнали ненавмисним і скоротили дискваліфікацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі