середа, 15 квітня 2009 17:07

Платіні не захотів обговорювати підготовку українських міст

Платіні не захотів обговорювати підготовку українських міст

Президент УЄФА Мішель Платіні впевнений, що Чемпіонат Європи з футболу Євро-2012 року пройде в Україні та Польщі.

"Це неможливо, щоб Україна втратила чемпіонат 2012 року", - сказав він на прес-конференції в середу, відповідаючи на питання журналістів стосовно того, чи є якісь сумніви, що Євро-2012 може не пройти в Україні.

Проте він додав, що перед Україною і Польщею стоять великі виклики, необхідно провести ще великий об"єм роботи.

Крім того, виконавський комітет УЄФА дає свої рекомендації українській стороні, котрі стосуються підготовки до Євро-2012.

Він відмовився обговорювати підготовку українських міст до Євро-2012, підкресливши, що це робота всього виконавського комітету УЄФА, нагадавши, що виконавчий комітет УЄФА в травні визначить міста, в яких пройде чемпіонат Євро-2012.

Платіні додав, що під час обрання міст, в яких пройде Євро-2012, братимуться до уваги різні критерії, зокрема інфраструктуру міста, місця, які можуть відвідати вболівальники.

"Всі вболівальники, які приїдуть до України, повинні отримати хороші умови", - додав президент УЄФА.

Він підкреслив, що УЄФА спостерігає велике бажання України і Польщі організувати цей чемпіонат на відповідному рівні, проте через економічну кризу ситуація є складною.

"Це виклики для України і Польщі - організувати цей чемпіонат, але є упевненість в тому, що цей чемпіонат буде в Україні та в Польщі. А ось міста ще визначатимуться", - підсумував Платіні.

14-15 квітня президент УЄФА здійснює робочу поїздку Україною, а згодом відправиться в Польщу.

Подробности, From-ua

Зараз ви читаєте новину «Платіні не захотів обговорювати підготовку українських міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі