неділя, 21 квітня 2019 10:45

Після поразки від Іспанії зібрав валізи – Блохін

Після поразки від Іспанії зібрав валізи – Блохін
Збірна Блохіна дійшла до чвертьфіналу Кубка світу-2006

Колишній головний тренер збірної України Олег Блохін розповів, як хотів залишити табір національної команди на ЧС-2006. Про це пише "Трибуна"

- Хто з футболістів збірної України знав, що після поразки від іспанців (0:4) на ЧС-2006 ви посварилися з Григорієм Суркісом, зібрали валізу і залишали табір?

Не знаю. Знали Баль і Кузнєцов.

- Причина вашого рішення?

Конфлікт стався, ми програли 0:4. Григорій Михайлович на нервах мені розповідає, що так-то і так-то, я відповів: "Ну добре, раз так-то і так-то, то...".

- Що, на його думку, ви зробили неправильно?

Не знаю. Я вже не пам'ятаю, стався конфлікт, він почав розповідати на підвищених тонах. Я сказав: "Ну добре, я не працюю в збірній, я їду". Викликав Баля та Кузнєцова, сказав, що я їду, а вони продовжують. Перше, що сказали: "О, хоч побудемо першими тренерами".

- Як це вляглося?

За допомогою склянки.

- З Григорієм Михайловичем?

Ні, з Бандурком. Черкасов, він був начальником команди, зайшов і сказав, що мене Бандурко викликає. Ми зайшли, тут, відповідно, 50 грам налито. Я кажу: "Та не хочу я пити, речі збираю". Він уже бачив, що я речі зібрав. Лучанському сказав, щоб квитки замовив мені. Потім розмовляли, видно, емоції вийшли, випили. Наступного дня вже і Григорій Михайлович відійшов.

- Ви ж не розраховували на три очки з Іспанією?

Я відразу сказав, що Іспанія це Іспанія, у нас є Туніс і Саудівська Аравія, тут треба брати. Так воно і сталося, це ж природно. А у іспанців могли виграти, а потім поступитися Тунісу і Саудівській Аравії, і що далі? Це за логікою. Так, ми бачили, що першого разу команда схибила, нерви, потрапили під іспанців хороших, — сказав Блохін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Блохін відмовив "Реалу" заради батьків

На Кубку світу-2006 збірна України вийшла до чвертьфіналу, де поступилася майбутньому переможцю Італії – 0:3.

Зараз ви читаєте новину «Після поразки від Іспанії зібрав валізи – Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі