пʼятниця, 11 березня 2011 14:46

Після поразки від "Динамо" гравці "Ман Сіті" скаржаться на втому і важке поле

Після поразки від "Динамо" гравці "Ман Сіті" скаржаться на втому і важке поле

Після поразки у вчорашньому матчі 1 / 8 фіналу Ліги Європи з київським "Динамо" захисник англійського "Манчестер Сіті" Пабло Сабалета зазначив, що гра вийшла важкою і в'язкою головним чином через поле на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Разом з тим він визнав, що чималу роль зіграла і втома, що накопичилася у команди останнім часом.

"Звичайно, 0:2 - не найприємніший рахунок перед зустріччю у відповідь. Однак ми віримо у свої сили і налаштовуємося на позитивний результат. Проти нас зіграло декілька чинників - це і важке поле в Києві, і втома. Це не відмовки, а факти. Тим не менш матч повинен все розставити по своїх місцях", - наводить офіційний сайт УЄФА слова Сабалети.

Тим часом, ще один захисник "городян" Джолеон Лескотт (на фото) зазначив, що результат протистояння ще не вирішений. На думку гравця, його команді під силу відіграти два м'ячі у себе вдома.

"Не дивлячись на поразку, я оптимістично дивлюся на матч-відповідь у Манчестері. Ми цілком можемо забити два м'ячі і вирішити загальний результат на нашу користь. Звичайно, матч буде важкий, проте впевнений - ми пройдемо далі", - цитує офіційний сайт УЄФА Лескотта.

Матч-відповідь відбудеться 17 березня в Манчестері.

Зараз ви читаєте новину «Після поразки від "Динамо" гравці "Ман Сіті" скаржаться на втому і важке поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі