четвер, 25 листопада 2010 10:28

Піскун повністю визнає свою провину, але відмовляється свідчити

Піскун повністю визнає свою провину, але відмовляється свідчити

Начальник слідчого управління УМВС України в Севастополі, полковник Роман Литвинов, заявив, що захисник "Севастополя" Владислав Піскун відмовляється давати свідчення.

"У протоколах допиту зафіксовано, що футболіст відмовляється давати свідчення, але повністю визнає свою провину. Відмова - це право обвинуваченого, передбачене Конституцією України - сказав Литвинов.

"Примусити його співпрацювати зі слідством ми не можемо, - продовжив слідчий. - При цьому вина Піскуна підтверджується словами свідків і напевно буде підтверджена висновками експертиз".

Провину Піскуна підтверджує навіть його пасажирка, яка зараз знаходиться в першій міській лікарні. З її свідчень випливає, що футболіст терпіти не міг, коли його обганяли, і постійно влаштовував такі гонки на дорозі.

При цьому за кермо Піскун сіл тільки два роки тому - у 2008-му, коли отримав права на керування автомобілем. Ніякого досвіду водіння автомобіля він не мав, зате володів гонором і впевненістю у власній безкарності та вседозволеності.

Згідно з попередніми висновками експертизи, Піскун і його пасажирка дивом уникнули смерті - BMW на величезній швидкості вдарилася об стовп не під тим кутом і це їх врятувало.

За інформацією кримських правозахисників, адвокати хочуть звільнити Піскуна на підписку про невиїзд і дати йому можливість зникнути в Росії. "З цією метою з Піскуна намагаються зробити якусь фігуру страждальця, який, нібито, повинен відповідати за всіх мажорів, але в той же час йде прихована боротьба за його звільнення", - говорять в одній з кримських правозахисних груп.

Нагадаємо, як уже повідомлялося, в неділю, 21 листопада в Севастополі жінка і двоє дітей загинули через наїзд автомобіля BMW, за кермом якого знаходився гравець ПФК "Севастополь" Владислав Піскун.

За матеріалами Корреспондент, Газета по-киевски

Зараз ви читаєте новину «Піскун повністю визнає свою провину, але відмовляється свідчити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі