вівторок, 23 листопада 2010 17:23

МВС спростувало інформацію про спробу Піскуна покінчити з собою

МВС спростувало інформацію про спробу Піскуна покінчити з собою

МВС України спростувало повідомлення ЗМІ про те, що футболіст Владислав Піскун, який задавив 21 листопада трьох чоловік, намагався вчинити самогубство в слідчому ізоляторі. Про це повідомляє радіостанція "Вести ФМ".

За словами співробітників Центру громадських зв'язків МВС у Севастополі, у затриманого немає претензій до умов утримання в ізоляторі, і ніяких суїцидальних спроб з його боку не було.

Олександр Красильников, президент футбольного клубу "Севастополь", за який виступає Владислав Піскун, заявив про намір розірвати контракт з гравцем. За словами Красильникова, можливість продовження кар'єри футболіста в клубі навіть не розглядається.

Піскун близько 11 години ранку в неділю влаштував перегони на автомобілях по одній з центральних вулиць Севастополя. Футболіст не впорався з керуванням свого BMW, і автомобіль вилетів на тротуар, збивши пішоходів.

У результаті аварії загинула 26-річна Ліна Воронкова і дві її дочки - двох і п'яти років. Пізніше в лікарні померла від травм вагітна пасажирка машини Піскуна.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «МВС спростувало інформацію про спробу Піскуна покінчити з собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі