вівторок, 23 листопада 2010 10:31

Владислав Піскун задавив жінку з двома дітьми
5

Владислав Піскун
Фото: фото з архіву ФК ”Севастополь”
Владислав Піскун не впорався з керуванням, коли його автомобіль понесло на тротуар
Севастопольці Ліна Воронкова з доньками Кірою і Анастасією загинули

Близько полудня 21 листопада родина севастопольців Воронкових поверталася із супермаркету. Йшли тротуаром вул. Степаненка, що в центрі міста. Данило Воронков з пакунками — попереду. Його дружина 26-річна Ліна із донькою 5-річною Анастасією — позаду. Жінка везла коляску з Кірою, 2 роки.

На родину наскочив темно-синій кабріолет БМВ. Жінка з дітьми загинула на місці. Водія 26-річного Владислава Піскуна та його вагітну пасажирку доправили до лікарні. Зафіксували черепно-мозкові травми, переломи.

— Машин насправді було дві: чорний БМВ та жовтий "Мітцубісі Лансер Еволюшн", — пригадують свідки. — Вони змагалися, обганяли інших. Гонку почали на світлофорі біля магазину "Горячий Хлеб". Бумер стояв на червоне, ззаду під'їхав "мітцубісі". Щойно блимнув зелений, як "Лансер" погнав, залишив БМВ позаду. Той кинувся доганяти, біля магазину "Орфей" вилетів на зустрічну. Коли повертався у свою смугу, його занесло. Авто винесло на тротуар.

"БМВ 320і" розбита вщент. Їй майже 20 років. Така має двигун об'ємом 2 тис. куб. см потужністю 150 к. с., розганяється до 211 км/год. "Мітцубісі Лансер Еволюшн" — значно новіша, вдвічі потужніша. До того ж виготовлена для перегонів. На таких виступають на авторалі.

— Зараз я проходжу як свідок, бо все сталося на моїх очах, — згадує водій жовтого "мітцубісі". — Одразу скажу, ніяких гонок не було, бо зі мною у машині була дружина і двоє дітей. Однак неадекватну поведінку водія БМВ помітив ще на площі Ушакова. Він намагався об'їхати автобус, стрибав з ряду в ряд. Біля "Орфею" обігнав мене, перелаштувався попереду і демонстративно різко загальмував. Потім різко дав газу, звернув у правий ряд. Там його машину понесло.

Водій "мітцубісі" хотів допомогти.

— Але дружині стало погано, коли побачила трупи, — пояснює. — Я відвіз її додому, викликав міліцію і повернувся на місце.

Севастопольці кажуть, що вул. Степаненка — зручна для перегонів. Має нове покриття, рівна, не завантажена транспортом.

Владислав Піскун грає під 21 номером у півзахисті футбольного клубу "Севастополь". Останнім часом через травму на поле виходив рідко.

Данило Воронков не скалічився. Але лікарі постійно за ним наглядають через нервовий зрив.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Піскун задавив жінку з двома дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі