середа, 24 липня 2013 08:36

"Пишіть плакати і транспаранти" - Ісинбаєва оголосила про закінчення кар'єри

"Пишіть плакати і транспаранти" - Ісинбаєва оголосила про закінчення кар'єри
Олену Ісинбаєву називають Бубкою в спідниці ФОТО: govorit.donetsk.ua

Російська стрибунка з жердиною, дворазова олімпійська чемпіонка Олена Ісинбаєва заявила, що завершить професійну кар'єру після чемпіонату світу з легкої атлетики в Москві, який пройде в "Лужниках" з 10 по 18 серпня. Про це у вівторок ввечері повідомляє РІА Новини.

"Моя кар'єра на сто відсотків завершиться на чемпіонаті світу. Для мене це буде ностальгічний момент. Мені потрібно отримати задоволення, і я постараюся показати все, на що здатна", - пообіцяла вона.

"Від глядачів я чекаю величезної підтримки - просто кричіть, пишіть плакати і транспаранти, робіть все, що завгодно - тільки щоб я відчувала вашу енергетику і віру! Не сидіть, не мовчіть і не бійтеся перешкодити", - наводить слова спортсменки "Інтерфакс".

Ісинбаєва також розповіла, що поділилася своїм рішенням з іншими російськими стрибунками і що вона не залишиться до Олімпіади в Ріо, як говорила раніше. "Я тут на 10 років старша від усіх, так що давайте самі продовжуйте мою справу", - сказала стрибунка.

Олені Ісинбаєвій 31 рік. Вона виграла Олімпійські ігри 2004 і 2008 років, в 2012 році в Лондоні здобула бронзову медаль. Ісинбаєва - заслужений майстер спорту Росії. Вона є автором 28 світових рекордів у стрибках з жердиною серед жінок, в тому числі діючого (5,06 метра).

Зараз ви читаєте новину «"Пишіть плакати і транспаранти" - Ісинбаєва оголосила про закінчення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі