четвер, 24 лютого 2011 13:56

Ісинбаєва пропустить чемпіонат Європи через грип

Ісинбаєва пропустить чемпіонат Європи через грип

Дворазова олімпійська чемпіонка у стрибках з жердиною Олена Ісинбаєва відмовилася від участі в чемпіонаті Європи в закритих приміщеннях, який відбудеться 4-6 березня в Парижі.

Як розповів тренер Ісинбаєвої Віталій Петров, 16 лютого спортсменка захворіла на грип і з того часу не тренується, пише видання "Советский спорт".

За словами Петрова, вберегтися від грипу Ісінбаєвій не допомогло навіть зроблене щеплення. Зараз у легкоатлетки залишилися кашель і нежить, і вона пропустить ще два-три дні тренувань. Потім Ісинбаєва поїде в Монте-Карло, де почне підготовку до літнього сезону. Зараз вона знаходиться в Донецьку.

На початку 2010 року Ісинбаєва взяла перерву в кар'єрі після невдалого виступу на чемпіонаті світу в закритих приміщеннях. Взимку 2011 року вона повернулася у великий спорт, вигравши турніри "Російська зима" у Москві та "Зірки жердини" у Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «Ісинбаєва пропустить чемпіонат Європи через грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі