вівторок, 15 березня 2022 18:10

"Перший матч після перемоги України відбудеться на "Донбас Арені" – Павелко

"Перший матч після перемоги України відбудеться на "Донбас Арені" – Павелко
Андрій Павелко очолює УАФ із 2015 року. Фото:Facebook.com/andriy.pavelko

Президент УАФ Андрій Павелко не сумнівається у перемозі України у війні проти Росії.

Павелко хоче, щоб перший матч після війни відбудеться у Донецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко розповів, як дограють чемпіонат України з футболу

"Перша гра після війни? Я впевнений, що це буде довгоочікуваний матч для вболівальників. Я хочу і планую, що це буде на "Донбас Арені" у Донецьку, коли ми звільнимо нашу землю від російських фашистів і повернемось у мирний час. Звичайно, "Донбас Арена" буде, напевно, найкращим подарунком усім нашим уболівальникам. І, звичайно ж, у Сімферополі, на тому стадіоні, де "Таврія" стала вперше чемпіоном України – я думаю, там буде матч-відповідь.

Я впевнений, що це буде найкращий подарунок для всіх наших уболівальників. Я впевнений, що ми всі чекаємо та знаємо, що наша країна переможе. З такими сильними людьми та особистостями, які сьогодні допомагають нашій країні – у нас єдина команда", – запевнив Павелко в коментарі "Денисов Time".

У 2014 році Росії окупувала Крим та частину Донбасу. Після цього кримські клуби "Таврія" та "Сімферополь" припинили своє існування, а "Шахтар" переїхав до Києва.

Зараз ви читаєте новину «"Перший матч після перемоги України відбудеться на "Донбас Арені" – Павелко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі