середа, 17 лютого 2010 11:10

Першими в 1/16 Ліги Європи зіграли "Евертон" і "Спортинг"

Першими в 1/16 Ліги Європи зіграли "Евертон" і "Спортинг"

Англійський "Евертон" переміг на своєму полі португальський "Спортинг" (2:1) в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. У ворота гостей забивали південноафриканський хавбек Стівен Пієнар і захисник з Франції Сільвен Дістен. Автором єдиного голу "Спортинга" став Мігел Велозу, який реалізував пенальті.

Матч-відповіль пройде 25 лютого в Лісабоні на домашній арені "Спортинга" стадіоні "Жозе Алваладе". Нагадаємо, що переможець цього двоматчевого протиборства в 1/8 фіналу зустрінеться з тріумфатором пари "Атлетико" (Іспанія) - "Галатасарай" (Туреччина).

"Спортинг" ще ніколи не поступався англійським клубам за сумою двох матчів. Не дивлячись на гостьову поразку від "Евертона" португальці зберегли шанси продовжити цю серію, оскільки наприкінці скоротили різницю в рахунку до мінімуму.

Ліга Європи

1/16 фіналу

Перші матчі

Евертон Англія - Спортинг Португалія - 2:1 (1:0, 1:1)

Голи: 1:0 - Пієнар (35), 2:0 - Дістен (49), 2:1 - Велозу (87, пенальті).

ЕВЕРТОН: Ховард, Невілл, Дістен, Йобо, Бейнс, Осман, Артета (Родуелл, 78), Донован, Пієнар, Кейхілл (Айєгбені, 62), Саа (Білялетдінов, 83).

СПОРТИНГ: Патрішіу, Абель, Каррісу, Тонел, Грімі, Мендеш, Велозу, Моутінью (дос Сантос Джало, 66), М. Фернандес (Мондім Салейро, 66), Ізмайлов, Лієдсон.

Попередження: Моутінью (53), Каррісу (74).

Вилучення: Дістен (86).

За матеріалами Турнір, Uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Першими в 1/16 Ліги Європи зіграли "Евертон" і "Спортинг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі