неділя, 15 вересня 2013 13:49

Перший матч "Шахтаря" у Лізі чемпіонів розсудить земляк Луческу

Перший матч "Шахтаря" у Лізі чемпіонів розсудить земляк Луческу
33-річний Овідіу Хацеган став арбітом ФІФА 2008-го року ФОТО: shakhtar.com

Стали відомі судді, які працюватимуть на матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Реал Сосьєдад" - "Шахтар". Всі рефері представляють Румунію.

Арбітр - Овідіу Хацеган. Його асистенти - Крістіан Ніка та Октавіан Совре. Додаткові помічники - Олександру Дан Тудор і Себастьян Колцеску. Четвертий арбітр - Міклош Іштван Надь.

Делегатом УЄФА на матч призначено Рене Еберле зі Швейцарії, суддівським спостерігачем - швед Бо Карлссон.

16 вересня, напередодні матчу, відбудуться прес-конференції головних тренерів команд і відкриті тренування. Передматчеве спілкування Мірчі Луческу з журналістами на стадіоні "Аноета" призначено на 20:00 (тут і далі вказано київський час). Після цього "гірники" проведуть відкрите тренування, яка протягом перших 15 хвилин буде доступним для журналістів.

Наставник господарів Ягоба Аррасате відповість на запитання журналістів також на стадіоні "Аноета", але о 20:30. Відкрите тренування "Сосьєдаду" пройде раніше - о 18:00 на тренувальній базі команди.

Матч "Реал Сосьєдад" - "Шахтар" відбудеться 17 вересня. Початок матчу о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Перший матч "Шахтаря" у Лізі чемпіонів розсудить земляк Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі