субота, 14 вересня 2013 12:54

Чорна смуга: "Шахтар" втратив очки у третьому матчі поспіль
15

Фото: ФОТО: shakhtar.com

Чинний чемпіон України "Шахтар" зазнав сенсаційної поразки у Львові від "Карпат". У попередніх восьми поєдинках львів'яни здобули одну-єдину перемогу в нинішньому сезоні над "Говерлою". Олександр Севідов, наставник галичан, який у 80-ті пробував свої сили в дублюючому складі "Шахтаря", дуже яскраво нагадав Донецьку про себе.

Його підопічні вже на 8-й хвилині повели в рахунку. Це ще один колишній гравець "Шахтаря" Гладкий скористався помилкою оборони гірників. Через чверть години Коста красивим ударом зі штрафного загнав м'яч по дузі у дальню дев'ятку воріт Ільющенкова - 1:1.

Ледве почався другий тайм, як молодий вихованець "Карпат" Страшкевич змусив Каніболоцького помилитися на виході і сфолити на ньому в межах власного штрафного майданчика. Футболісти зі Львова довго не могли повірити в те, що арбітр з Іллічівська наважився поставити пенальті "Шахтарю", але у Дердо вистачило мужності покарати гірників за очевидне порушення правил. Бартулович пробив бездоганно - 2:1.

А ще через 10 хвилин Бартуловч, виконуючи штрафний від бічної лінії за знесення Гладкого, так тонко навісив, що м'яч, нікого не торкнувшись, влетів у дальній кут воріт Каніболоцького. Це вже 3:1, і Мірчі Луческу на 61-й хвилині довелося шукати варіанти для порятунку гри. На 72 -й гарматний постріл Ісмаїлі у ближню дев'ятку дозволив гірникам скоротити відставання в рахунку - 3:2 , але на більше "помаранчево-чорні" не спромоглися.

У третьому поспіль матчі "Шахтар" втрачає очки: "Дніпро" - 1:3 , "Металіст" - 1:1 , "Карпати" - 2:3. Тепер у чемпіона країни є ризик опуститися на 4-у позицію за підсумками туру, але ще більше питань викликає готовність команди до старту у Лізі чемпіонів і вівторкового поєдинку з іспанським "Реал Сосьєдадом".

Зараз ви читаєте новину «Чорна смуга: "Шахтар" втратив очки у третьому матчі поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі