середа, 11 вересня 2013 17:58

У "Шахтарі" підтвердили бажання Тайсона отримати український паспорт

У "Шахтарі" підтвердили бажання Тайсона отримати український паспорт
Сергій Палкін не бачить перешкод, щоб Тайсон став українцем. Фото: shakhtar.com

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін підтвердив, що бразильський півзахисник Тайсон може найближчим часом прийняти українське громадянство.

"Це дійсно так. Поки у нас є усна домовленість із гравцем, і далі розмов справа не зайшла. Але, думаю, якщо футболіст дійсно бажає, то протягом двох -трьох місяців всі питання будуть вирішені і до кінця року він вже стане громадянином України , - сказав Палкін в коментарі ИТАР -ТАСС.

"Чи зможе Тайсон у разі прийняття громадянства грати за збірну України? Не бачу для цього перепон, адже він не провів жодного матчу за національну команду Бразилії. У даному випадку зійшлися інтереси як самого Тайсона, який бажає прийняти громадянство, так і клубу, а також нашої федерації футболу. Якщо все завершиться вдало, то всі від цього залишаться у виграші, адже такий прекрасний футболіст, як Тайсон, завжди зможе допомогти національній збірній, помітно посилити її. До того ж сам гравець буде отримувати практику на рівні збірних, а це стане для нього новим викликом. І, звичайно ж, наявність сильного футболіста з паспортом буде дуже потрібна клубу в умовах ліміту на легіонерів в чемпіонаті України", - сказав Сергій Анатолійович.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що донецький "Шахтар" умовив Тайсона прийняти українське громадянство, пообіцявши при цьому бонус у розмірі 500 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «У "Шахтарі" підтвердили бажання Тайсона отримати український паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі