субота, 14 вересня 2013 10:19

"Чорноморець" вийшов на друге місце у чемпіонаті України

"Чорноморець" вийшов на друге місце у чемпіонаті України
Єдиний гол у матчі забив "моряк" Пабло Фонтанелло ФОТО: chernomorets.odessa.ua

У другому матчі 9-го туру зустрічалися суперники з різних полюсів турнірної таблиці: "Металург", який займає 13-у позицію, приймав у Запоріжжі одеський "Чорноморець", який перебував на четвертому місці.

Господарі намагалися порадувати свою публіку , старалися, але гору взяв більш високий клас команди Романа Григорчука. Все вирішив епізод на 38-й хвилині. Павло Кутас навісив зі штрафного на дальню штангу, де аргентинський захисник Пабло Фонтанелло ногою переправив м'яч у сітку володінь словацького воротаря Лібора Грдлічки.

Після цієї перемоги у "Чорноморця" стало 20 очок, і він перемістився з четвертого місця на друге, обійшовши "Шахтар" і "Дніпро". Також 20 балів і в "Металіста", який приймає в неділю "Динамо".

Нагадаємо, донеччани вчора сенсаційно програли "Карпатам" у Львові (2:3) і залишилися з 19 пунктами, а дніпропетровці поки з 17-а, але завтра зіграють вдома проти аутсайдерів з "Таврії", повідомляють "Вести".

"Металург" (Запоріжжя) - "Чорноморець" - 0:1 (0:1)

Гол: Фонтанелло (38).

"Чорноморець": Безотосний (капітан), Кутас, Бергер, Фонтанелло, Сантана, К. Ковальчук, Гай (Рієра, 67), Прийомов, Де Матос (Бакай, 85), Бобко, Антонов (Самодін, 48).

"Металург": Грдлічка, Балич (Коротецький, 46), Матеус, Матяж (Максимов, 77), Шевчук, Рудика (капітан) (Жуніор, 71), Штурко, Платон, Пісоцький, Тейку, Опанасенко.

Попередження: Бергер (57), Фонтанелло (70) - Коротецький (75).

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" вийшов на друге місце у чемпіонаті України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі