понеділок, 15 січня 2018 12:44

Перша ракетка України блискуче стартувала на Australian Open

Перша ракетка України блискуче стартувала на Australian Open

Перша ракетка України Еліна Світоліна блискуче стартувала на першому турнірі сезону серії Великого Шолома - Australian Open.

У Мельбурні наша співвітчизниця без проблем розібралася з сербкою Іваною Йорович. Остання займає 192-е місце у світовому рейтингу.

Світоліній для перемоги вистачило двох партій - 6:3, 6:2. За 74 хвилини поєдинку українка зробила одну подачу навиліт і реалізувала три брейки з восьми. При цьому найкраща тенісистка країни зуміла уникнути подвійних помилок.

У наступному колі Еліна зіграє з чешкою ​​Катериною Синяковою. Матч відбудеться 17 січня, час початку поєдинку стане відомий пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річна українка створила сенсацію на Australian Open

Раніше в поєдинку проти швейцарки Вікторії Голубич перемогу також здобула Катерина Бондаренко - 6:7 (3), 6:4, 2:6. А ось ще одна українка Катерина Козлова поступилася 15-й ракетці турніру - Анастасії Павлюченковій з Росії - 3:6, 6:4, 6:3.

У чоловічому раунді турніру єдиний представник України Олександр Долгополов у трьох сетах розібрався з Андреасом Хайдер-Маурером з Австрії - 7:6 (3), 6:3, 6:4.

Зараз ви читаєте новину «Перша ракетка України блискуче стартувала на Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі