вівторок, 12 липня 2011 14:09

Перед Євро-2012 збірна України зіграє з Естонією

Перед Євро-2012 збірна України зіграє з Естонією

Естонська футбольна асоціація (ЕФА) підтвердила інформацію про проведення товариського матчу зі збірною України 11 жовтня в Талліні. Крім того, стало відомо, що господарі ЄВРО-2012 зустрінуться з прибалтійцями 5 червня наступного року.

Місце проведення другого спарингу ще не визначено. Він відбудеться за три дні до старту фінального турніру чемпіонату Європи або в Німеччині, або в Австрії. Таким чином, поєдинок з естонцями стане останньою перевіркою для українців перед початком ЄВРО-2012. Раніше суперники зустрічалися два рази в рамках кваліфікації ЄВРО-96. У 1994 році в Києві господарі перемогли з результатом 3:0, а в 1995-му в Талліні естонці поступилися - 0:1.

"Знову в Таллінн завітає команда дуже високого рівня. Безсумнівно, збірна України має багату футбольну культуру, - заявив президент ЕФА Айвар Похлак. - Особливим є той факт, що саме ми зіграємо з українцями останніми перед їхнім стартом на домашньому чемпіонаті Європи".

Після двох червневих поразок від італійців (0:3) і фарерців (0:2) становище збірної Естонії у відбірній групі С ЄВРО-2012 помітно погіршилося. Прибалтійці посідають четверту сходинку з мінімальним відставанням від сербів. Українці на правах господарів турніру звільнені від участі у кваліфікації.

Зараз ви читаєте новину «Перед Євро-2012 збірна України зіграє з Естонією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі