неділя, 06 березня 2011 13:46

Перед "Динамо" "Манчестер Сіті" переміг головного аутсайдера чемпіонату

Перед "Динамо" "Манчестер Сіті" переміг головного аутсайдера чемпіонату

У черговому турі національного чемпіонату "Манчестер Сіті", найближчий суперник "Динамо" по 1 / 8 фіналу Ліги Європи УЄФА, перед візитом до Києва обіграв на своєму полі головного аутсайдера - "Віган".

Поєдинок на "Сіті оф Манчестер" не ряснів безліччю небезпечних моментів, а долю протистояння вирішив один точний удар у виконанні Давіда Сілви.

До взяття воріт призвела низка грубих помилок футболістів "Вігана" - спочатку захисник незграбно посковзнувся перед іспанцем, а воротар не впорався з нескладним ударом, пропустивши м'яч під собою.

Завдяки перемозі "Манчестер Сіті" утримує за собою третю позицію в таблиці, правда при цьому має на дві гри більше за "Челсі", що знаходиться в п'яти очках позаду "міщан".

Чемпіонат Англії.

Прем'єр-ліга.

29 тур

Манчестер Сіті - Віган - 1:0

Манчестер Сіті: Харт, Річардс, Компані, Лескотт, Сабалета, Вієйра, Баррі, Давід Сілва (де Йонг, 83), Яя Туре, Балотеллі (Коларов, 68), Тевес (Джеко, 86).

Гол: Давід Сілва (38).

Нагадаємо, поєдинок "Динамо" - "Манчестер Сіті" відбудеться у четвер, 10-го березня. Початок о 22.05.

Зараз ви читаєте новину «Перед "Динамо" "Манчестер Сіті" переміг головного аутсайдера чемпіонату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі