вівторок, 01 березня 2011 13:32

Матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" можна подивитися за 50 гривень

Матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" можна подивитися за 50 гривень

У каси стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3) надійшли у продаж квитки на перший матч 1 / 8 фіналу Ліги Європи УЄФА 2010/2011, в якому "Динамо" прийме англійський "Манчестер Сіті".

Вашій увазі пропонуються квитки вартістю 50, 100, 150 і 200 гривень, залежно від обраного сектора. За кілька днів до гри любителі футболу зможуть придбати передматчеву програмку.

Раніше УЄФА визначив дати і час початку матчів пар 1 / 8 фіналу Ліги Європи. Отже, "Динамо" прийме "Манчестер Сіті" у четвер, 10-го березня, на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Початок о 22:05 (час київський).

Матч-відповідь відбудеться через тиждень, 17-го березня, на "Сіті оф Манчестер". Початок о 20:00.

Нагадаємо, 27 лютого, "Динамо" вирушило до Туреччини, де проведе короткочасний збір. Протягом п'яти днів підопічні Юрія Сьоміна будуть готуватися до відновлення чемпіонату України та майбутніх матчів з "Манчестер Сіті" у Лізі Європи на березі Середземного моря - в місті Анталья.

Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" можна подивитися за 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі