понеділок, 28 березня 2011 16:47

Паоло Мальдіні звинуватили у хабарництві

Паоло Мальдіні звинуватили у хабарництві

Колишній капітан "Мілана" і збірної Італії з футболу Паоло Мальдіні звинувачується у дачі хабара представнику податкової служби. За даними прокуратури, футболіст намагався уникнути перевірки податківців. Мальдіні також пред'явлено звинувачення в несанкціонованому доступі до комп'ютерної системи. Про це пише італійське видання Corriere della Sera.

На попередньому судовому слуханні в Мілані звинувачення були висунуті відносно 39 осіб (в їх числі Мальдіні). Більшість з них - люди, які, за інформацією слідчих, допомагали обійти підприємцям податкове законодавство.

За версією слідства, в 2009 році Мальдіні побоювався перевірки угоди з нерухомістю в регіоні Тоскана. Ця угода, за даними прокуратури, була незаконною. Футболіст нібито пропонував представнику податкової служби близько 40 тисяч євро на рік, а також готовий був узяти на себе ряд інших зобов'язань. Загальна сума хабара, за даними слідства, становить не менше 185 тисяч євро.

Рішення про залучення 42-річного Мальдіні до суду було винесено в той момент, коли в міланському Палаці правосуддя знаходився прем'єр-міністр Італії і власник "Мілана" Сильвіо Берлусконі, якого звинувачують у фінансових махінаціях.

Мальдіні виступав за "Мілан" з 1984 по 2009 роки. У цьому клубі футболіст провів всю свою кар'єру. Мальдіні сім разів ставав чемпіоном Італії і п'ять разів виграв Лігу чемпіонів. За збірну країни Мальдіні провів 126 матчів і забив сім голів.

Зараз ви читаєте новину «Паоло Мальдіні звинуватили у хабарництві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі