субота, 17 квітня 2010 14:58

Мальдіні може стати помічником Леонардо в "Мілані"

Мальдіні може стати помічником Леонардо в "Мілані"

"Мілан" хоче повернути свого легендарного капітана Паоло Мальдіні в червоно-чорну сім"ю шляхом запрошення на адміністративну посаду.

На початку тижня в італійській пресі ходили чутки про те, що россонері запропонували Паоло на час, точніше до кінця сезону, повернутися в гру. Батько Паоло, Чезаре Мальдіні, у вівторок повідомив про те, що його син не хоче повертатися у футбол в ролі гравця. Тепер Мілан пропонує молодшому Мальдіні іншу роботу - адміністративну.

Перший варіант працевлаштування Паоло Мальдіні - віце-генеральним директором на допомогу Арьєдо Брайдену, другий варіант - головним скаутом, відповідальним за пошук молодих талантів. У такій ролі Мальдіні буде працювати поруч з тренером Леонардо.

Дебют Паоло відбувся 20 січня 1985 року, коли йому було лише 16 років. З наступного сезону він уже міцно закріпився в основі клубу і став символом "Мілана" на протязі ось вже 25 років. Протягом 25 сезонів поспіль Мальдіні проводить за "Мілан" в серії А не менше 14 матчів за сезон.

Коли Мальдіні тільки виповнилося 19, він уже був запрошений до збірної своєї країни, де і зіграв свій перший матч 31 березня 1988 в матчі проти Югославії, який завершився з рахунком 1:1. Завершив кар"єру в збірній в 2002 році після чемпіонату світу з футболу в Японії та Кореї.

17 лютого 2008 Паоло Мальдіні зіграв 1000-й матч у кар"єрі (у складі "Мілана" і збірної Італії).

Востаннє у складі "Мілана" Мальдіні вийшов на поле 31 травня 2009 в гостьовому матчі з "Фіорентиною" з Флоренції (2:0).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Мальдіні може стати помічником Леонардо в "Мілані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі