четвер, 03 червня 2010 10:56

Пам'ятник Руні важить 250 кг (ФОТО)

 

Спортивний гігант Nike представив рекламну скульптуру з обличчями футболістів Уейна Руні, Ріо Фердінанда, Джеймса Мілнера і Тео Волкотта. Про це повідомляє The Daily Telegraph.

Новий пам'ятник відсилає до барельєфу на горі Рашмор, де висічені портрети чотирьох президентів США Джорджа Вашингтона, Томаса Джефферсона, Теодора Рузвельта і Авраама Лінкольна.

Скульптура Nike в довжину складає 75 метрів, у висоту - 16 і в ширину - 2 метри. Обличчя гравців, кожне вагою 250 кілограмів, були доставлені до місця призначення наприкінці минулого тижня на вантажівках.

Видання відзначає, що це найбільша реклама, яка знаходиться на території Великої Британії.Гігантська скульптура розташована на заході Лондона на Кромвель Роуд. Пам'ятник простоїть у місті до 20 червня.

На монументі викарбувано напис Play to be remembered ("Грай так, щоб тебе пам'ятали"), що закликає футболістів залишитися в історії завдяки своїй грі на майбутньому ЧС-2010 у ПАР. Акція продовжує рекламну кампанію Nike Write the Future.

1 червня стало відомо, що тренер збірної Англії Фабіо Капелло не включив в заявку збірної на ЧС-2010 одного з героїв скульптури Тео Волкотта.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Пам'ятник Руні важить 250 кг (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі