субота, 20 листопада 2010 14:04

Олександр Лукашенко зіграв у теніс з Возняцкі та Азаренко (ФОТО)
10

Фото: Фото: Reuters

Перша ракетка світу 20-річна датчанка Каролін Возняцкі вчора прилетіла до Мінська, де в місцевому Палаці Спорту провела показовий матч зі своєю подругою, 21-річною білоруською тенісисткою Вікторією Азаренко. Всі гроші, виручені від продажу квитків, будуть перераховані в Республіканський науково-практичний центр дитячої онкології та гематології. На матчі був присутній президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого тенісисткам навіть вдалося затягти на корт.

До початку матчу спортсменки відвідали дитячий онкологічний центр в Мінську та поділилися враженнями від цього візиту у своїх мікроблогах Twitter.

"Сьогодні вранці була в мінському онкологічному центрі і спілкувалася з дітьми. Я була зворушена!", - написала Возняцкі.

"Їздили з Каро в лікарню для дітей, хворих на рак. Там чудові хлопці, один з них навіть зіграв нам на гітарі, а інший подарував мені малюнок. У мене немає слів, я мало не заплакала", - написала Азаренко.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «Олександр Лукашенко зіграв у теніс з Возняцкі та Азаренко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі