четвер, 22 квітня 2010 11:05

Охоронець Мейвезера-молодшого звинувачується в спробі вбивства

Охоронець Мейвезера-молодшого звинувачується в спробі вбивства

Оссі Харрісу, охоронцеві колишнього чемпіона світу в п"яти вагових категоріях Флойда Мейвезера-молодшого (на фото), вчора було офіційно пред"явлено звинувачення в спробі вбивства.

Суд над Харрісом відбудеться 4 травня, і чекати слухання справи він буде у в"язниці, якщо не внесе заставу в розмірі 140 тисяч доларів. Адвокат Харріса заявив, що дана сума є для його клієнта непосильною (після першого затримання він був випущений під заставу в 7500 доларів), і що реальною мішенню звинувачення є Флойд Мейвезер-молодший.

На думку юриста, прокуратура домоглася від суду прийняття жорстких заходів по відношенню до Харріса, щоб змусити його дати свідчення проти екс-чемпіона. Як повідомляє Las Vegas Sun, представник прокуратури, який бере участь у процесі відмовився повідомити, чи збираються вони пред"являти звинувачення Флойду, який поки не є офіційним підозрюваним у цій справі.

Нагадаємо, що в серпні минулого року Харріс кілька разів вистрілив по машині, в якій перебував 25-річний Квінсі Вільямс, який незадовго до цього посварився з Мейвезером. Як стверджує Вільямс, під час сварки Мейвезер погрожував йому вбивством.

Бій Мейвезер vs Мозлі відбудеться першого травня у Лас-Вегасі (США).

За матеріалами Allboxing.Ru

Зараз ви читаєте новину «Охоронець Мейвезера-молодшого звинувачується в спробі вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі