субота, 04 червня 2022 13:56

Оголився повністю. Камбосос ледь не провалив зважування перед боєм із Гейні

Оголився повністю. Камбосос ледь не провалив зважування перед боєм із Гейні
Бій між конкурентами Василя Ломаченка Джорджем Камбососом і Девіном Гейні ледь не зірвався. Фото: Sky Sports

Завтра рано-вранці за київським часом у Мельбурні відбудеться бій за звання абсолютного чемпіона легкої ваги між австралійцем Джорджем Камбососом-молодшим (20-0, 10 KO) та американцем Девіном Гейні (27-0, 15 KO).

Напередодні боксери пройшли процедуру зважування, повідомляє vRINGe.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченка залишили без бою за титул чемпіона, Камбосос битиметься з Гейні - офіційно

Не обійшлося без ексцесу. Володар поясів WBC Franchise, WBA Super, IBF і WBO Камбосос впорався з лімітом тільки з другої спроби, а в першій, навіть повністю оголившись, набрав зайвих 0,2 кг.

Гейні висміяв непрофесіоналізм опонента: "Я ж казав, що він - порожнє місце. Він навіть з вагою впоратися не в змозі. Він уже вичавлений. Він уже виснажений".

Камбососу запропонували дві год. на те, щоб упоратися з лімітом. Йому вистачило 75 хв..

"Як я зігнав зайву вагу? Та не зганяв я нічого. Просто сходив попісяв. Все просто. Це все мистецтво війни. Це все обман і підступність. Нехай вірять у те, що у мене якісь там проблеми. Все пройшло за планом. Так, я зробив це спеціально", - сказав Джордж.

Головним претендентом на поєдинок із Камбососом був Василь Ломаченко. Проте наш боксер відмовився покидати Україну та залишився захищати країну від російських загарбників.

В останньому своєму поєдинку Ломаченко переміг ганця Річарда Коммі та став претендентом на бій за звання абсолютного чемпіона світу.

Зараз ви читаєте новину «Оголився повністю. Камбосос ледь не провалив зважування перед боєм із Гейні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі