середа, 14 серпня 2019 00:52

Офіційно: Усика лишили без наступного боксерського поєдинку

Офіційно: Усика лишили без наступного боксерського поєдинку
Усика залишили без бою. Фото: Великий Бокс

Міжнародна боксерська федерація (IBF) задовольнила прохання чемпіона світу в суперважкій вазі мексиканця Енді Руїса-молодшого (33-1, 22 КО) про відстрочку обов'язкового захисту титулу заради бою-реваншу з Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО).

Реванш Руїс-Джошуа, бій за титули WBA Super, IBF і WBO, відбудеться 7 грудня в Ед-Дір'іі (передмістя Ер-Ріяда, Саудівська Аравія), повідомляє сайт організації.

В IBF пообіцяли зберегти за Руїсом титул чемпіона, але тільки в тому випадку, якщо реванш відбудеться в цей день або раніше.

Також організація вимагає від переможця бою Руїс-Джошуа 2 в письмовій формі підтвердити, що свій наступний бій він проведе з обов'язковим претендентом за версією IBF Кубратом Пулєвим (27-1, 14 КО) і зустріч пройде до 31 травня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебютний бій Усика у супертяжкій вазі під загрозою зриву

Раніше українець Олександр Усик (16-0, 12 КО) був призначений Всесвітньою боксерською організацією (WBO) обов'язковим претендентом на титул в хевівейті.

Зараз ви читаєте новину «Офіційно: Усика лишили без наступного боксерського поєдинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі