неділя, 14 липня 2013 13:38

Одноклубник Генріха Мхітаряна бігає швидше за Усейна Болта

Одноклубник Генріха Мхітаряна бігає швидше за Усейна Болта
Обамеянг перейшов в "Боруссію" з "Сент-Етьєна". Фото: newsru.com

Новачок дортмундської "Боруссії" П'єр-Емерік Обамеянг здивував усіх своїми швидкісними якостями. Форвард збірної Габону, який має також французьке громадянство, пролетів 30 метрів швидше за ямайського спринтера Усейна Болта.

На зборі футболіст пробіг 30-метрівку за 3,7 секунди - швидше, ніж рекордний показник Болта при розбігу на 100-метровій дистанції на 0,1 секунди.

"Я ніколи не бачив таких вибухових футболістів, - каже легендарний німецький тренер Отто Пфістер. - Його гра може стати фатальною для команд Бундесліги".

До речі, 30-метрова дистанція не є офіційною в легкій атлетиці. Отже футболіст навіть теоретично не може обігнати кращого спринтера світу на змаганнях.

Обамеянг перейшов в "Боруссію" за 13 млн. євро з "Сент-Етьєна". За французький клуб він провів 37 матчів і забив 19 м'ячів. Завдяки цьому став другим бомбардиром чемпіонату Франції після Златана Ібрагімовича з ПСЖ. На рахунку останнього 30 голів.

Нагадаємо, нещодавно контракт з "Боруссією" підписав півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної Вірменії Генріх Мхітарян.

Зараз ви читаєте новину «Одноклубник Генріха Мхітаряна бігає швидше за Усейна Болта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі